A regisztráció, illetve a megrendelés során megadott adatok (név, cím, telefonszám, számlázási adatok) kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi XCII. tövényben foglaltaknak megfelelően járunk el. Beleegyezése nélkül semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki harmadik félnek, kivéve a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat szintén fent megnevezett törvénynek megfelelően kezelik. Tájékoztatjuk, hogy az esetleges jogviták, panaszok kezelése érdekében a továbbított adatokról nyilvántartást vezetünk, melyről Vevő tájékoztatást kérhet.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-65014/2013

Illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Jelszavát titkosan kezeljük és tároljuk. Célszerű hosszabb, több speciális karaktert (szám, felkiáltójel stb.) is tartalmazó jelszót választani.

www.glutola.hu webáruház az arra feliratkozó érdeklődők részére promóciós e-maileket (hírlevelet) küld, melyben az  újdonságokról, akciókról, illetve más hasznos információkról értesíti őket.  Az Eladó az egyedüli jogosult a hírlevélre feliratkozókra vonatkozó információk kezelésére. A Vevő adatai megadásával hozzájárul a tájékoztatás, reklámok, ajánlatok fogadásához. A hírlevélről a felhasználó bármikor szabadon leiratkozhat. Webáruházunkat használva ezen adatvédelmi politika feltételeit elfogadja, és engedélyezi számunkra adatai használatát az itt leírtak alapján. Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy mással kapcsolatban, kérjük, forduljon Vevőszolgálatunkhoz!

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76060/2014 

Illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság