Hozzávalók:
  • 2 tojás
  • 170 g darált dió
  • 1 ek eritrit
  • 1 kk sütőpor
  • 1/2 citrom reszelt héjja és leve
  • vanília aroma
  • cukormentes/diabetikus lekvár
Tagadhatatlanul dió szezon van! Nagyon szeretem, minden formában és szerencsére mindig kapunk szüleinktől ajándékba.

Először összekeverjük a száraz összetőveket (dió, eritrit, sütőpor), majd a nedveseket (tojás, citrom és leve, aroma) és végül összekeverjük őket. Sütőpapírral kibélelt formába (25 x 13) öntjük és 150 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Mikor kihűlt, akkor ketté vágjuk és rákenjük a lapra a tetszőleges ízesítésű lekvárt. (A képen látható süteményre házi készítésű, cukormentes szilvalekvár került.)

Kategóriák: Diabetikus, Gluténmentes, Laktózmentes, Paleolit