Hozzávalók 1 főre:
  • 70 g Pasta d'oro Fusilli
  • 20 g szalonna
  • 20 g zúzott dió
  • 1 dl zabtej/ kókusztej
  • 1 ek. gesztenye liszt
A férjem előszeretettel kombinálja az édes és a sós ízeket. Gondoltam, én is teszek egy próbát, hiszen ahogy ő szokta mondani: Minden jó recept úgy született, hogy valaki kipróbálta egyszer. :) Ameddig fő a tészta, addig apró kockákra vágom a szalonnát és egy serpenyőben megpirítom. A tejből, illetve a lisztből habarást készítek, és amikor a szalonna üvegessé válik, akkor ráöntöm a habarást. A megfőtt és leszűrt tésztát kis láng fölött összekeverem az elkészült szósszal és megszórom a dióval és így együtt egy kis ideig még főzöm.

Kategóriák: Egytálételek, Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes